vrijdag 8 juni 2018

Duitsland.🇩🇪week4

Hann.Münden.🇩🇪
Vrijdag 8 juni 2018.
Vandaag trekken we weer verder. We willen naar Hameln. We hebben een mooie camping uitgezocht. Het loopt echter anders, het begint met een wegomlegging richting Hameln. Dat kost wat extra km, maar niet getreurd rond kwart over 11 zijn we er!  Maar helaas alleen nog plaats op grint een soort parkeer plaats niks voor ons!
Dan rijden we naar Grohnde naar een camperplaats, vinden we ook geen mooie locatie! We stoppen op een parkeerplaats en nieuwe plannen maken! Uiteindelijk hebben we nog ruim twee weken! We besluiten richting de Lahn te gaan.
Tussenstop maken we op Camping Spiegelburg in Hann Münden.
Een week geleden stonden we hier ook! Mooie plaatsen en gezellige camping! Toen langs de Weser gefietst en langs de Werra niet aan toe gekomen! Dat zijn de plannen om nu te doen.
Rond half twee aankomst op de camping.. We staan 1 plaatsje verder dan de vorige week! Ook weer prachtig aan het water!!!
Vanonder onze luifel uit gezien is dit ons uitzicht!...
We zijn weer blij😄.
210 km gereden vandaag.
☀☀29 graden.

Hann.Münden.🇩🇪
Zaterdag 9 juni 2018.
Vandaag op de fiets langs de Werra! Het is even puzzelen voor we de juiste weg hebben gevonden. Maar we vinden het. De bedoeling is om naar Witzenhausen te fietsen. Moet een mooi stadje zijn.




Witzenhausen staat ook bekend als de stad van de kersen. Het is net een mooie afstand om te fietsen, ongeveer 14 km. Het is nog steeds erg warm dus willen we niet te ver! Op ons gemak bekijken we het stadje en fietsen terug naar de Camping.
Later in de middag komen er wat wolken en dreigt het te gaan onweren. Maar het zijn maar een paar spetters. Dus de stoelen kunnen weer naar buiten en eten later gewoon buiten! De hele vakantie tot nog toe gelukt..
28 km gefietst.
☀29 graden.

Hann.Münden.🇩🇪
Zondag 10 juni 2018.
Vandaag onze eerste dag dat het regent. In de morgen regent het behoorlijk!
Later klaart het wat op met af en toe regen! We kunnen wel nog even buiten zitten. Voor het eerst ook binnen gegeten!
We maken de camper lekker schoon en morgen weer verder! Misschien naar het mooie weer!
🌧⛅23 graden.

Nieuwegein.🇳🇱
Maandag 11 juni 2012.
Nou dat is het dagje wel vandaag. We zijn al vroeg weg van de camping en rijden richting Kassel om naar de Lahn te gaan.
Na een uurtje te hebben gereden een korte stop en Gerard kijkt naar de fietsen drager. Die drager zit hem heel de vakantie al niet lekker, hij zakte steeds verder achter over. Nu dus weer!! Wel al extra beveiligd met schorbanden maar toch!!  Dan besluiten we om nu naar huis te gaan en de fietsen weg te brengen!
Zo gezegd zo gedaan. Maar het wordt een lange dag eerst in Duitsland een file en later bij Arnhem. Rond kwart over 6 veilig thuis en de fietsen ook!!!
Morgen naar de dealer en een nieuw plan!
We blijven dan zoals het er nu naar uit ziet in Nederland! En wordt het wandelen in plaats van fietsen! Gelukkig kan ik ( Jannie) dat weer!
540 km gereden met de camper!
🌧⛅☀23 graden.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten